Fotosessies

Bij Frozen Moments by Lique draait alles om de belevenis tijdens de fotosessie.

Plezier staat voorop. We hoeven tijdens de sessie niet op de klok te kijken en te haasten. Hoe fijn is het om in deze gejaagde wereld voor jouw fotosessie alle tijd te kunnen nemen? Afhankelijk van de soort fotosessie duurt deze gemiddeld één tot twee uur.

Of je nu samen bent met je familie, gezin, vrienden, huisdieren, of gewoon even alleen, alles is mogelijk. Jouw geluk leg ik vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s. Laten we samen iets moois creëren!

De Belevenis van een Fotosessie

Een fotosessie bij ons is meer dan alleen een fotoshoot; het is een belevenis. Vanaf het moment dat je boekt, tot je de uiteindelijke foto’s ontvangt, zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt en geniet van elk moment. We werken samen aan jouw visie en creëren een ontspannen sfeer, zodat je natuurlijke en spontane foto’s krijgt die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Elk detail telt, en we doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken.

Kennismaking
We beginnen met een gezellige kennismaking. Dit kan telefonisch, via een videocall, of in persoon. We bespreken je wensen, ideeën, en de locatie waar je de fotosessie wilt laten plaatsvinden.
Locatie en tijd
Samen kiezen we de perfecte locatie en een tijdstip dat goed uitkomt. Of het nu een mooi park, een stadscentrum, of een speciale plek voor jou is, we zorgen ervoor dat het helemaal past bij jouw visie.
Voorbereiding
Ik geef je tips over kleding en eventuele rekwisieten die je kunt meenemen om de fotosessie nog specialer te maken. Heb je specifieke ideeën of thema’s in gedachten? Laat het me weten!
De Fotosessie
Op de dag van de fotosessie zorgen we voor een ontspannen en leuke sfeer. Wees jezelf, lach, en geniet van het moment. Ik zorg ervoor dat we zowel spontane als geposeerde foto’s maken, zodat je een mooie mix hebt. Naast een gezellige dag vol plezier wil ik je een onvergetelijke herinnering meegeven.
Nabewerking
Na de fotosessie ga ik aan de slag met de nabewerking van de foto’s. Dit omvat kleurcorrecties, het verwijderen van kleine onvolkomenheden, en het geven van die extra touch aan de foto’s.
Selectie en Levering
Na de fotosessie ontvang je een selectie van de mooiste foto’s via een online galerij. Hier kun je zelf aangeven welke foto’s je wilt hebben. De foto’s die bij jouw pakket horen, kun je zonder extra kosten selecteren. Wil je meer foto’s? Dat kan uiteraard tegen een meerprijs.
Nazorg
Heb je nog speciale verzoeken of wil je extra afdrukken? Ik sta klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.